Lena Mariahttp://www.lenamaria.com/shapeimage_4_link_0

Köp vår CD-skiva som låter gott och gör gott !

Habo Big Band & Lena Marias välgörenhets CD !

 

Psalmer i storbandstappning är ingen vanlig CD-skiva. Först och främst består den av skön musik

som bygger på våra traditionella svenska psalmer i lite annorlunda tappning.

Därefter består den av närmare 100 personer som medverkar helt ideellt. Först och främst

Lena Maria Klingwall & Habo Big Band , men du kommer höra många fler än dessa.  

Sedan har vi Habo kommun med ytterligare 15 talet sponsorer som gjort det ekonomiskt möjligt att genomföra detta projekt. TACK vare alla dessa kan vi låta all försäljningen gå till ett barnhem för handikappade barn i Thailand. (se mer om detta nedan).

 

 Så skynda nu och köp vår CD skiva !

-Inte bara till dig själv….Varför inte ge bort den till nära och kära istället för en blomma ?


God lyssning önskar

 

Fredrik Hempel / Projektledare

Habo 2012-01-03


DU kan köpa den på BOK & PRESENTSHOPEN i HABO eller NYA MUSIK i Jönköping

(beställ gärna via deras hemsida! PRIS 120 kr.

Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner samlar in pengar till -personer med olika handikapp runt om i världen med speciella behov som inte samhället hjälper till med.

Allt började för många år sedan när jag var på min första turné i Thailand och fick besöka ett barnhem som tar hand om barn med olika handikapp. Jag fick en stor kärlek till dessa barn och startade därför en insamlingsstiftelse som bland annat stödjer detta barnhem.

I Thailand är det fortfarande en stor skam att få ett barn med ett handikapp. Man anser att familjen har dålig Karma. Väljer man att behålla ett sådant barn får det besvärliga konsekvenser för hela familjen. Därför väljer många mammor att överge sitt barn.

Barnhemmet CCD drivs av kristna thailändare och i samarbete med sjukhus och andra instanser i samhället tar de hand om hemlösa barn med olika handikapp. Under åren har jag besökt barnen vid ett flertal tillfällen och sett hur arbetet har utvecklats på många sätt. CCD startades för drygt 25 år sedan av en engelsk kristen hjälporganisation men drivs idag av nästan enbart thailändare, --de tar hand om cirka 500 barn.

 våra sponsorer
 Skivan spelades in i  Nilento studioshttp://www.nilento.seshapeimage_8_link_0
 start  spelningar   boka   medlemmar    CD-skiva        hem.htmlspelningar.htmlboka.htmlmedlemmar.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4shapeimage_9_link_5